Yalova Rent A Car 

Yalova Rent A Car 

Yalova ido araç kiralama ve yalova şehir merkezi ofisi rent a car hizmetini, uygun, ekonomik, geniş araç seçeneği ve güncel fiyat politikasıyla sizlere 7/24 saat sunmaktayız. 

Yalova Konumda Gezilecek Yerler 

Sizde Marmara’nın incisi Yalova’ya gelip araç kiraladıktan sonra gezecek yer mi arıyorsunuz? O zaman bu yazımız tam size göre. 

  • Yürüyen Köşk

Şehir merkezine yakınlığı ile ilk tercih edeceğiniz yer olabilir.  Şehrin en değerli turistik konumu olarak bilinmektedir. Köşke zarar veriyor diye ağacın dallarını budanmak üzereyken Mustafa Kemal Atatürk’ün bunu görmesi ve bir ağacın zarar görmemesi için köşkü kaydırın emrini verdikten sonra 5 metre sağa kaydırılan köşktür. 

  • Deprem Anıtı

17 Ağustos 1999 tarihinde gerçekleşen büyük Marmara depremin’de hayatını kaybeden vatandaşların anısına yapılmış bir anıttır. 

  • Yalova Termal Kaplıcaları

Bizans döneminden kalma tarihi bir kaplıca olan Termal Kaplıcaları Türkiye’nin en değerli kaplıcaları arasındadır. Harika mimarisi, doğa ile baş başa ortamı ile gelen misafirlerine şifa kaynağı olmaya devam ediyor. 

  • Çınarcık Sahili

Yalova’nın gece hayatının durmaksınız aktığı eğlence merkezi olarak bilinen ilçesidir. İlçe yaz aylarında çok fazla misafir ağırlamaktadır. İstanbul, Bursa, Balıkesir ve Kocaeli gibi çevre illerden çok fazla ziyaretçi gelmektedir. 

Su Düşen Şelalesi

  • Su Düşen Şelalesi

Yalova’nın en ilgi çekici mekanlarından neredeyse başında gelmektedir. Doğal görüntüsü ve şırıl şırıl akan suyu ile muhteşem bir doğal güzellik sunmaktadır. Şehre yakın konumu ve yollarının düzgün olması sayesinde istediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz. 

Yalova Plajları 

Yalova’da birçok mavi bayrak almış plaj bulunmaktadır. Bu yüzden deniz tatili sevenlerin değerlendire bileceği bir tatil şehridir. Yalova sahili, Çınarcık sahili en popüler tercih noktalarıdır. Bunların yanında Armutlu sahili, Tigem Plajı, Çiftlikköy Sahili ve Taşköprü sahili de yüzmek için oldukça iyi lokasyonlardır. 

Yalova’da Yemek 

Yalova Sütlüsü en meşhur tatlısıdır. Birçok pastaneden rahatlıkla temin edebilirsiniz. Yalova Çorbası, Termal Tatlısı, Pavli Papara, Yaprak Pidesi, Milföylü Yalova Kebabı, Yumurta Tiridi, Karalahana Yemeği, Çirbuli Silohto, Lalanga ve Paponi Meçavçevi diğer yöresel yemeklerdir. 

Kiralama Yapabileceğiniz Diğer Lokasyonlar 

Yalova İDO araç kiralama, Yalova Rent A Car, Yalova otogar araç kiralama, Çiftlikköy araç kiralama, Çınarcık araç kiralama, Taşköprü araç kiralama, Termal araç kiralama ve Yalova araç kiralama. 

Nasıl Araç Kiralama Yapabiliriz? 

Yalova araç kiralama taleplerinizi web sitemiz üzerinden veya telefon ile 7/24 yapabilirsiniz. Yalova Rent A Car güvenilir hizmet için doğru adres Çetinler Rent A Car.